Professionele Lomi Lomi massage

Lomi Lomi

Lomi Lomi, vaak ook bekend als de ‘Liefdevolle Handen’ massage, is een traditionele Hawaïaanse massagepraktijk die al generaties lang van familie op familie wordt doorgegeven. Het is veel meer dan alleen een fysieke massage; het is een ceremonie van het overbrengen van de Aloha-spirit (liefde, vrede en compassie) en het bevorderen van persoonlijke harmonie.

Persoonlijke Consultatie

Wanneer je een Lomi Lomi massage boekt, krijg je niet alleen een massage – je stapt in een ervaring die je zowel fysiek als spiritueel kan vernieuwen en verrijken. We kijken ernaar uit om je deze unieke vorm van helende kunst aan te bieden.

Ontdek de helende kunst van Aloha

Bij Lomi Lomi gaat het om lange, vloeiende, ritmische bewegingen die over het hele lichaam worden uitgevoerd, vergelijkbaar met de golven van de oceaan die over de kustlijn spoelen. Deze techniek wordt aangevuld met diepe weefseltechnieken om spanning los te laten, de lichaamsenergie weer in balans te brengen en een gevoel van algehele rust en vernieuwing te creëren.

Diepe Ontspanning

De unieke technieken die in Lomi Lomi worden gebruikt, helpen om diepe spierspanning los te laten en stimuleren een gevoel van algehele rust en ontspanning.

Lichaamsbewustzijn

De ritmische, vloeiende bewegingen van Lomi Lomi helpen je om je meer bewust te worden van je eigen lichaam en kunnen een gevoel van verbondenheid en heelheid bevorderen.

★★★★★

"Zalig genoten van een lomi lomi massage. Een moment om je lichaam eens even helemaal los te laten en te genieten. Echt een aanrader. Dank je wel Hans"

-Tommy Venken

★★★★★

"Ik had de eer met Hans te mogen samenwerken tijdens een opleiding lomilomi. Hans is gepassioneerd door zijn vak en erg deskundig. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak. Ik voelde letterlijk zijn energie. Heb me zelden zo ontspannen en vredig gevoeld. Ik doe zeker nog beroep op hem. Bedankt Hans"

- Katrien De Wachter

★★★★★

"Super zeer goede ervaring ! Leuke persoon die weet waar hij met bezig is."

- Mi Lee

★★★★★

"Zalig weet wat hij doet .gouden handen aanrader 👍"

- Stef Franssen

★★★★★

"De beste in de stad! 😉 "

- Tim Torfs

★★★★★

"Zeer goede massage,professioneel."

- Ann Vandewijngaerde

Testimonials