Massagehanzen

Over mij

Over Hans Dens

Uw massagetherapeut, Hans Dens, heeft na een lange loopbaanperiode als Landmeter-Expert, besloten om mijn passie en liefde voor het lichaamswerk, masseren, te volgen.

Reeds in 2013 is mijn praktijk opgericht in bijberoep. Na veel twijfelen, nadenken en uiteindelijk mogen aanvoelen dat de tijd klaar is voor de volgende stap in mijn leven, heb ik besloten om mijn eigen praktijk voor lichaamswerk te gaan uitbreiden en in de kijker te plaatsen.

De passie en liefde voor het lichaamswerk is ontstaan na het volgen van een ééndaagse opleiding, rug-nek-schouder massage, in het cultureel centrum te Leopoldsburg. In eerste instantie was de opleiding bedoeld voor het ontspannen van de partner, vrienden en familie;

Al snel groeide mijn persoonlijke interesse om verder te gaan in het lichaamswerk. Om mij verder te verdiepen in het lichaamswerk zijn de nodige opleidingen gevolgd onder andere bij de “Wellness Academie Hasselt”.

De liefde voor de helende werking op de voeten is er gekomen door de persoonlijke ervaring met voetreflexologie. De driejarige opleiding tot voetreflexoloog is voltooide bij Golden Feet te Hasselt.

Als laatste, voorlopige, heb ik de helende werking mogen ervaren van Lomi Lomi Hawaiian Massage. Tijdens de opleidingen, via WoW Ricardo, heb ik opnieuw de intense en diepgaande werking mogen ervaren van het lichaamswerk.

Naast mijn eigen praktijk kan u mij eveneens terug vinden in het Wellnessresort Hezemeer.

Mijn lichaamswerk heeft steeds tot doelstelling het geven van een ultieme diepgaande ontspanning voor het loslaten van innerlijke spanningen en loslaten wat het lichaam wil loslaten. Emotie mogen plaatsvinden binnen mijn praktijk.

Uw massagetherapeut

Hans Dens