Professionele Massages

Relaxatie massage

Een relaxatiemassage is meer dan alleen een verwennerij. Het helpt om het lichaam weer in balans te brengen en verbetert de bloedcirculatie. De rustgevende sfeer, kalmerende muziek en etherische oliën dragen bij aan een algeheel gevoel van welzijn. Gun uzelf dit moment van pure ontspanning en ervaar de heilzame effecten van een relaxatiemassage. Uw lichaam en geest zullen u dankbaar zijn.

Persoonlijke Consultatie

Voorafgaand aan uw massage zal uw therapeut een kort gesprek met u voeren om uw specifieke behoeften en voorkeuren te begrijpen.

Weg met stress klachten

Even ontsnappen aan de hectiek van het dagelijkse leven? Kies dan voor een relaxatiemassage. Deze massage is speciaal ontworpen om u volledig te ontspannen en stress te verlichten. Onze ervaren masseurs maken gebruik van zachte, vloeiende bewegingen om spanning in het lichaam te verlichten en uw geest tot rust te brengen.

Therapeutische Massage

De massage zelf bestaat uit zachte, ritmische bewegingen die gericht zijn op het verlichten van spanning in het lichaam en het kalmeren van de geest. Er wordt speciale aandacht besteed aan de gebieden van het lichaam die het meest vatbaar zijn voor stress en spanning.

Essentiële Oliën

Vaak worden er etherische oliën gebruikt tijdens de massage om te helpen bij het ontspanningsproces. Deze oliën hebben elk hun eigen unieke voordelen en kunnen bijdragen aan een diepere staat van ontspanning.

★★★★★

"Zalig genoten van een lomi lomi massage. Een moment om je lichaam eens even helemaal los te laten en te genieten. Echt een aanrader. Dank je wel Hans"

-Tommy Venken

★★★★★

"Ik had de eer met Hans te mogen samenwerken tijdens een opleiding lomilomi. Hans is gepassioneerd door zijn vak en erg deskundig. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak. Ik voelde letterlijk zijn energie. Heb me zelden zo ontspannen en vredig gevoeld. Ik doe zeker nog beroep op hem. Bedankt Hans"

- Katrien De Wachter

★★★★★

"Super zeer goede ervaring ! Leuke persoon die weet waar hij met bezig is."

- Mi Lee

★★★★★

"Zalig weet wat hij doet .gouden handen aanrader 👍"

- Stef Franssen

★★★★★

"De beste in de stad! 😉 "

- Tim Torfs

★★★★★

"Zeer goede massage,professioneel."

- Ann Vandewijngaerde

Testimonials