Professionele sport Massages

Sport massage

Sportmassage is een diepgaande vorm van massage, ontworpen om atleten te ondersteunen in hun trainingsregime. Het doel is om prestaties te verbeteren, blessures te voorkomen en te helpen bij herstel.

Deze massagevorm richt zich op spieren die specifiek worden gebruikt bij sportactiviteiten en helpt bij het verlichten van spierspanningen, verbeteren van de flexibiliteit, en ondersteunen van het herstel na intensieve inspanning. Sportmassage is niet alleen voor topsporters; het is nuttig voor iedereen die regelmatig aan lichaamsbeweging doet, ongeacht hun niveau.

Persoonlijke Consultatie

Voor de massage nemen we de tijd om uw fysieke conditie, medische geschiedenis en trainingsregime te bespreken. Dit helpt ons om een persoonlijk behandelplan te maken dat aansluit op uw specifieke behoeften.

Veilige en effectieve behandeling

Bij sportmassage wordt een reeks technieken gebruikt, waaronder strekken, kneden, wrijven en drukken. Deze technieken helpen om de doorbloeding te verhogen, afvalstoffen uit de spieren te verwijderen en spieronevenwichtigheden te corrigeren die kunnen leiden tot letsel.

Of u nu traint voor een marathon, herstelt van een intensieve trainingssessie, of gewoon uw algehele fysieke conditie wilt verbeteren, sportmassage kan een waardevolle aanvulling zijn op uw trainingsroutine. Bij regelmatige toepassing kan sportmassage bijdragen aan betere prestaties, sneller herstel, en een verlaagd risico op blessures.

Op maat gemaakte massage

Afhankelijk van uw behoeften en doelen kan de massage bestaan uit diepe weefseltechnieken, strekkingen en spiermobilisatie. Het doel is om spanning te verlichten, mobiliteit te verbeteren en letsel te voorkomen.

Hygiënische en comfortabele omgeving

U kunt rekenen op een schone, rustige ruimte waar u zich kunt ontspannen en focussen op uw herstel.

★★★★★

"Zalig genoten van een lomi lomi massage. Een moment om je lichaam eens even helemaal los te laten en te genieten. Echt een aanrader. Dank je wel Hans"

-Tommy Venken

★★★★★

"Ik had de eer met Hans te mogen samenwerken tijdens een opleiding lomilomi. Hans is gepassioneerd door zijn vak en erg deskundig. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak. Ik voelde letterlijk zijn energie. Heb me zelden zo ontspannen en vredig gevoeld. Ik doe zeker nog beroep op hem. Bedankt Hans"

- Katrien De Wachter

★★★★★

"Super zeer goede ervaring ! Leuke persoon die weet waar hij met bezig is."

- Mi Lee

★★★★★

"Zalig weet wat hij doet .gouden handen aanrader 👍"

- Stef Franssen

★★★★★

"De beste in de stad! 😉 "

- Tim Torfs

★★★★★

"Zeer goede massage,professioneel."

- Ann Vandewijngaerde

Testimonials