Professionele Voetreflexologie

Voetreflexologie

Deze eeuwenoude therapie stimuleert specifieke punten op de voeten om het zelfhelende vermogen van je lichaam te bevorderen. Het is niet alleen ontspannend, maar ook doeltreffend bij diverse lichamelijke klachten. Onze deskundige therapeuten gebruiken specifieke druktechnieken om de balans in je lichaam te herstellen. Of je nu op zoek bent naar verlichting van stress, pijn wilt verminderen of je algehele welzijn wilt verbeteren, voetreflexologie kan de oplossing bieden. Boek je sessie en zet de eerste stap naar een gezondere jij!

Persoonlijke Consultatie

Een op jouw behoeften afgestemde behandeling om specifieke klachten aan te pakken.

Een reis door uw lichaam via uw voeten

Voetreflexologie is meer dan een eenvoudige voetmassage. Het is een holistische behandeling die al eeuwenlang deel uitmaakt van traditionele geneeskunde, met wortels diep in de oude culturen van China en Egypte.

In de voetreflexologie worden de voeten gezien als een kaart van uw hele lichaam. Elk punt op uw voet correspondeert met een specifiek orgaan, lichaamsdeel of systeem. Door zorgvuldige druk uit te oefenen op deze punten, kan een ervaren voetreflexoloog blokkades in de bijbehorende gebieden van uw lichaam opsporen en helpen verlichten.

Gezondheidsbevordering

Voetreflexologie wordt vaak gebruikt als een preventieve gezondheidsmaatregel. Het helpt het lichaam in balans te brengen, de circulatie te verbeteren en stress te verminderen, waardoor het risico op ziekte vermindert.

Holistische Behandeling

Voetreflexologie gaat uit van het principe dat elk deel van het lichaam verbonden is met specifieke punten op de voeten. Door deze punten te masseren, kan het hele lichaam worden behandeld, waardoor het een volledig holistische therapie is.

★★★★★

"Zalig genoten van een lomi lomi massage. Een moment om je lichaam eens even helemaal los te laten en te genieten. Echt een aanrader. Dank je wel Hans"

-Tommy Venken

★★★★★

"Ik had de eer met Hans te mogen samenwerken tijdens een opleiding lomilomi. Hans is gepassioneerd door zijn vak en erg deskundig. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak. Ik voelde letterlijk zijn energie. Heb me zelden zo ontspannen en vredig gevoeld. Ik doe zeker nog beroep op hem. Bedankt Hans"

- Katrien De Wachter

★★★★★

"Super zeer goede ervaring ! Leuke persoon die weet waar hij met bezig is."

- Mi Lee

★★★★★

"Zalig weet wat hij doet .gouden handen aanrader 👍"

- Stef Franssen

★★★★★

"De beste in de stad! 😉 "

- Tim Torfs

★★★★★

"Zeer goede massage,professioneel."

- Ann Vandewijngaerde

Testimonials