Professionele Cupping Massages

Cupping massage

Cupping massage is een unieke therapievorm die oude Chinese geneeskunde combineert met moderne massage technieken. Het doel is om de circulatie te stimuleren, spierspanning te verlichten en het lichaam te helpen ontgiften.

Bij een cupping massage wordt een reeks cups – gemaakt van glas, bamboe of siliconen – op specifieke punten op het lichaam geplaatst. Door een vacuüm te creëren trekken deze cups de huid en onderliggende weefsels omhoog. Dit helpt om blokkades in de energiebanen (meridianen) op te heffen en stimuleert de bloedstroom en lymfedrainage.

Het resultaat?

Een diepe ontspanning en verlichting van spierpijn. Cupping massage kan ook helpen bij het verminderen van stress, het verbeteren van de huidconditie en het verlichten van ademhalingsproblemen.

Ontdek de kracht van deze eeuwenoude techniek

Cupping massage kan helpen bij een scala aan aandoeningen, waaronder spierpijn, rugpijn, stress, vermoeidheid, en zelfs verkoudheid en griep. Het kan ook gebruikt worden om het lichaam te detoxen en de huid te verjongen door de bloedcirculatie te verhogen.

Op maat gemaakte massage

De intensiteit en duur van de cupping worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Nazorg advies

Na de behandeling geven we advies over hoe u het beste kunt herstellen en de voordelen van de massage kunt voortzetten.

★★★★★

"Zalig genoten van een lomi lomi massage. Een moment om je lichaam eens even helemaal los te laten en te genieten. Echt een aanrader. Dank je wel Hans"

-Tommy Venken

★★★★★

"Ik had de eer met Hans te mogen samenwerken tijdens een opleiding lomilomi. Hans is gepassioneerd door zijn vak en erg deskundig. Ik voelde me meteen erg op mijn gemak. Ik voelde letterlijk zijn energie. Heb me zelden zo ontspannen en vredig gevoeld. Ik doe zeker nog beroep op hem. Bedankt Hans"

- Katrien De Wachter

★★★★★

"Super zeer goede ervaring ! Leuke persoon die weet waar hij met bezig is."

- Mi Lee

★★★★★

"Zalig weet wat hij doet .gouden handen aanrader 👍"

- Stef Franssen

★★★★★

"De beste in de stad! 😉 "

- Tim Torfs

★★★★★

"Zeer goede massage,professioneel."

- Ann Vandewijngaerde

Testimonials